konferera i härlig miljö i dalarna

Hos oss på Wanbo erbjuder vi konferenspaket till mycket attraktiva priser! Vi satsar på prisvärda konferensalternativ för att fler skall få möjligheten att uppleva en konferens i herrgårdsmiljö.

Långt från stadens buller i en inbjudande herrgårdsmiljö kan ni konferera i lugn och ro. Självklart ingår alltid fruktfat, godis och konferensservice i konferenspriset hos oss.

Konferens och grupprum
Vi erbjuder konferensrum med plats för upp till 50 personer ända ner till grupprum för mindre sällskap, självklart är alla konferensrummen utrustade med fiber, modern AV-teknik och whiteboard.
Se mer om våra konferensrum i menyn till vänster.

Konferensaktiviteter
Bind samman gänget med någon av våra kreativa eller avkopplande aktiviteter. Vi erbjuder allt från musikquiz efter middagen till smakfylld tävling i köket tillsammans med kocken, vår klassiska Wanbokamp eller frågesport med överraskande frågeställningar. Många skratt och överraskningar utlovas!

Nära
Med ett bra geografiskt läge i mitten av Sverige, endast 1,5 mil från Ludvika, 3 mil till Fagersta, 9,5 mil till Västerås och 5 mil till Borlänge ligger Wanbo Herrgård.
 

Ring 0240 - 765 00 eller mejla info@wanbo.se så skickar vi en prisvänlig offert på just er konferens!