BRÖLLOP

I herrgårdens matsalar och salonger har många bröllop och andra stora fester arrangerats! Miljön är perfekt för tillfällen som blir till särskilda minnen i livet!

MÅNGA VARIATIONSMÖJLIGHETER
Möjligheterna är stora för att skapa individuella variationer för er fest. Här kan ni utnyttja herrgårdsbyggnaden med matsalar och salonger för upp till 100 personer. Den stora gräsytan bakom herrgården kan en vacker dag vara en perfekt plats även för själva vigseln om så önskas. Kanske brudparet skall komma i båt över sjön och tas emot av bröllopsgästerna på piren som skjuter ut från land. Där kanske de första hurraropen utbrister i en skål för brudparets ankomst.

Valmöjligheterna är många och vår öppenhet är stor för att tillmötesgå era idéer om hur ni vill skapa detta minne för livet.

Utöver bröllop arrangerar vi även födelsedagsfester, andra jubiléer, kanske en dopmiddag eller en minnesstund efter en begravning. Miljön ger lugn och stillhet även för stunder när man vill samlas med nära och kära och minnas tillsammans.
 

SOMMARTIDER BETYDER BRÖLLOPSTIDER PÅ WANBO
Hos oss på Wanbo finns det mesta för en lyckad bröllopsdag, låt oss ta hand om alla detaljer!

FÄRDIGT BRÖLLOPSPAKET
- ELLER KOMPONERA ETT EGET?

Vi har olika förberedda bröllopspaket i olika prisklasser. Kontakta oss så får ni möjlighet att titta på paketen och de olika prisklasserna. Sen kan ni också göra helt egna val. Det viktigaste för oss är att ni får precis den bröllopsfest ni önskar er.

TILL FESTEN I 
HÄST OCH VAGN!
 

Neros Hyrverk erbjuder er en välkörd häst, fina seldon och en vacker viktoriavagn med sufflét för brudparets färd till Wanbo Herrgård! Kusk och medhjälpare är naturligtvis kompetenta samt lämpligt klädda för tillfället.

Kontakta Neros Hyrverk,
Calle Svensson, 070-693 78 22
www.neroshyrverk.nu


VILL DU FIRA DITT BRÖLLOP PÅ WANBO HERRGÅRD I ÅR?

Vi har bokningar och förfrågningar på bröllop i år, främst i sommar. Att Wanbo Herrgård är väldigt passande för just ett romantiskt bröllop har många brudpar upptäckt. Vi kan arrangera det lilla enkla bröllopet, det lagom stora eller det riktigt stora där vi utnyttjar vår stora uteplats och gräsmatta bakom herrgården. En del viger sig i kyrkan och en del på piren här nere vid sjön. Variationsmöjligheterna är många. Hör av er så hjälper vi till att skapa just ert bröllop!

Just nu är dessa datum uppbokade för bröllop 
2024
7 juni
6 juli
13 juli
14 juli
17 augusti
24 augusti
4 september
6 oktober

2025
14 juni